Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Bedrijfsfinancierings­adviseurs & ondernemerskrediet­coaches

Verkoopresultaten

Wegens toenemende vraag zoeken wij (gevestigde) bedrijfsfinancieringsadviseurs- en consultants die graag in contact komen met nieuwe en bestaande ondernemers.

 • Ben jij adviseur in onder andere bedrijfsfinancieringen?

 • Kun jij (startende) ondernemers adviseren en begeleiden bij het verkrijgen van zakelijk krediet en dergelijke?

 • Ben jij nog op zoek naar extra zakelijke klanten?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Neem contact op met onze afdeling Sales voor de samenwerkingsmogelijkheden en meer informatie over deelname en de beschikbare adviesregio's.

Indien jouw gewenste adviesregio reeds bezet is, dan plaatsen wij je op een wachtlijst. Zodra de betreffende werkregio beschikbaar komt, kunnen we weer contact met je opnemen om de aanmeldprocedure voort te zetten.

Deelnemersprofiel

Omwille van de beste dienstverlening naar onze ondernemers toe, selecteren wij bedrijfsadviseurs voornamelijk op de volgende kenmerken:

 • Enige ervaring met starterskredieten, microfinancieringen en bedrijfsfinancieringen (wij helpen je met de actuele status van de regelingen);

 • Een behulpzame en professionele instelling met visie op de langere termijn (na de financiering kun je de ondernemer blijven coachen);

 • Het kunnen aanbieden van overige gerelateerde diensten zoals boekhouding, juridisch/fiscaal en ondernemers/bedrijfskundig advies is een pré (maar niet noodzakelijk);

 • Betaalbare tariefstelling voor startende en gestarte ondernemers. Met nadruk geen prijsdiscounter of corporate/groot-zakelijk tarief;

 • Interesse in advisering en actieve begeleiding van (startende) ondernemers, inclusief bijvoorbeeld het aanvullen/controleren van een ondernemingsplan waar vooral het financiële plaatje nog wat aandacht nodig heeft.

Training en begeleiding

Je opereert als onafhankelijk bedrijfsadviseur van 'Starterskrediet®' en 'Ondernemerskrediet®'. Wij begeleiden en trainen je zodat je een goed advies kunt bieden aan de (startende) ondernemer. Deze educatie bieden wij vanuit onze eigen ervaring en best practices. Ook bestaat er de mogelijkheid om onderling met collega-deelnemers tot een nog betere dienstverlening te komen.

Kortom: van goed naar beter tot best!

Wel blijft het altijd voor jouw eigen rekening en verantwoording om goed te presteren en om het beste resultaat te behalen voor de klant. Dat geldt voor iedere ondernemer natuurlijk.

Open inschrijvingsdagen voor nieuwe adviseurs

Nieuwe kandidaten kunnen vrijblijvend contact opnemen met onze afdeling Sales. Je kunt dan uitgenodigd worden voor één van de kostenloze presentaties bij jou in de buurt. Aanvullend vindt er een kort persoonlijk gesprek met jou plaats. Je kunt ook direct een vrijblijvend kennismakings- en intakegesprek aanvragen.

Open inschrijving dagen

De data voor de eerstvolgende presentaties zijn:

 • Donderdag 30 juli 2015 10:00-12:00 uur

 • Dinsdag 25 augustus 2015 10:00-12:00 uur

 • Woensdag 23 september 2015 10:00-12.00 uur

 • Donderdag 15 oktober 2015 10:00-12.00 uur

 • Woensdag 18 november 2015 10:00-12.00 uur

 • Donderdag 14 januari 2016 10:00-12.00 uur

 • Woensdag 17 februari 2016 10:00-12.00 uur

 • Woensdag 16 maart 2016 10:00-12.00 uur

Je inschrijving is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Er is beperkt plek, dus wees op tijd met (gratis) aanmelden. Je ontvangt een bevestiging bij de uitnodiging.

Als onderdeel van de aanmelding kunnen je referenties en CV worden gechecked.

Informatie voor advies­franchises en samenwerkings­verbanden

Indien je een franchise­nemer of maatschap bent van een bestaande bedrijfs­economisch advies­formule, dan nemen we tevens contact op met je franchise­gever of formule­manager. Op deze manier kunnen we de regionale verdeling van de dossiers beter afstemmen met de afspraken die je hebt gemaakt met je franchise­gever of formule­manager.

Franchise­gevers of formule­managers kunnen contact met ons opnemen voor informatie over de samenwerkings- en rapportage­mogelijkheden met ons, waarbij je grip houdt op jouw franchise of formule en je vestigingen zo optimaal mogelijk kunt bedienen door aansluiting bij ons.

Contact opnemen met Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende zakelijke adviesorganisatie voor Bedrijfskrediet. Onze vakbekwame bedrijfsadviseurs komen graag bij je onderneming langs om jou te helpen aan een passende bedrijfsfinanciering met Bedrijfskrediet.

Ook beantwoorden onze bedrijfsadviseurs graag al je ondernemersvragen, inclusief de beste financiering met de meeste overheidssubsidie.

Welke bedrijfsfinancieringen mogelijk?
Benieuwd naar een eerste indicatie van de financieringsmogelijkheden van je bedrijf? Scan dan hier je bedrijf(splannen) voor Starterskrediet. Mocht je al een bedrijf hebben, scan dan je onderneming op bedrijfsfinanciering. Je krijgt de uitslag van de scan (gratis) toegestuurd.
Bedrijfsadvies nodig?
Wil je weten hoe onze bedrijfsadviseurs jou kunnen adviseren en begeleiden in het financieren van je onderneming? Gebruik dan niet het algemene contactformulier maar vraag hier vrijblijvend bedrijfsadvies aan. Dan kunnen we je namelijk sneller en gerichter helpen.
Snel een financieringsofferte?
Mocht je al weten welke bedrijfsfinanciering je nodig hebt, vraag dan hier direct een financieringsofferte aan. Je krijgt dan van ons een voorstel inzake het regelen van de gevraagde bedrijfsfinanciering.
Informatie voor professionals (adviseurs/financiers)
Ga naar de pagina met informatie voor adviseurs, informatie voor financiers of informatie voor adverteerders voor instructies hoe ons het beste te contacteren.

Tip: Raadpleeg eerst onze self-service kennisbank met antwoord op veel gestelde vragen van klanten. Via deze kennisbank heb je namelijk het snelst een antwoord.

Voor alle overige vragen, klachten, terugbelverzoeken, suggesties en/of tips gelieve gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

BEDRIJFSKREDIET CONTACTVERZOEK INDIENEN
3.562× verstuurd

Onze Bedrijfskrediet specialist neemt contact met u op om uw vraag te beantwoorden.
Vraag/opmerking

:

:

:

:

Contact­gegevens

:

:

:

:

:

:

:

:
(toev. )Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
contact opnemen, vind bedrijfsfinancieringsadviseur