Dankuwel. U bent akkoord gegaan met ons cookie­beleid. Deze website kan nu volledig functioneren.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Gemeenten / gemeentelijke krediet­banken

Investeren in de nationale en regionale economie. Nederlandse ondernemers helpen ondernemen. Zelfstandigen en ondernemers maatschappelijk bijstaan waar nodig.

Overheden – de Rijksoverheid, provincies en gemeenten – ondersteunen dikwijls het Hollandse ondernemersschap door de introductie van bedrijfs­subsidies en fiscale ondernemers­regelingen. Ook charitele en instellingen met een maatschappelijk karakter willen ondernemers in bepaalde segmenten en met bepaalde ideeën financieel steunen.

Wanneer je als gemeente, provincie of Rijksoverheid een interessante subsidie, stimulerings­regeling of charitieve mogelijkheid biedt aan ZZP'ers en MKB-ondernemers, overweeg dan om ons bestand aan startende en bestaande ondernemers te informeren.

Wij kunnen jouw overheids­orgaan dan goed helpen om de juiste doelgroep te bereiken, zodat subsidies en donaties op de maatschappelijk verantwoorde wijze zoals bedoeld worden geïnvesteerd in ondernemerschap.

Neem contact op met onze afdeling Partnerships voor de samenwerkingsmogelijkheden en meer informatie over deelname.

Gemeentelijke subsidies voor bedrijven

Bijgaand enkele voorbeelden van ondernemerssubsidies die Nederlandse gemeenten uitvoeren:

 • Werkgevers­subsidies

 • Zakelijk rijden subsidies

 • Subsidie voor medische oplossingen

 • Subsidie voor schonere scheepvaart

 • Subsidies voor evenementen

 • Duurzaam ondernemen subsidie

 • Stimulerings­programma's voor jeugdzorg en kinderopvang

 • Compensatie benadeelde ondernemers

Met behulp van onze bedrijfsfinancieringscan ontdekken ondernemers welke zakelijke financieringsmogelijkheden er zijn voor hun bedrijf. Wil je dat ondernemers in jouw gemeente op gemeentelijke subsidies gewezen worden? Neem dan contact op met onze afdeling Partnerships om jouw subsidie­regeling in onze toets op te laten nemen.

Bijstand voor ondernemers

Een aantal Nederlandse gemeenten biedt (tijdelijke) oplossingen voor bijstand van ondernemers die (tijdelijk) te kampen hebben met een inkomenstekort. Dit kan zijn voor:

 • Startende ondernemers vanuit een bijstandsuitkering;

 • maar ook voor bestaande ondernemers die privé in financiële problemen dreigen te komen door tegenvallende bedrijfsresultaten;

 • Senior ondernemers die te kampen krijgen met een inkomensterugval na bedrijfsbeëndiging (pensioen).

Naast dat deze ondernemers in nood via jouw gemeentelijke website meer informatie kan inwinnen over de bijstandsmogelijkheden, kunnen onze adviseurs ondernemers ook actief wijzen op de bijstandsmogelijkheden in jouw gemeente tijdens de adviesgesprekken. Neem dan contact op met onze afdeling Partnerships om jouw subsidie­regeling in onze toets op te laten nemen.

Contact opnemen met Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende zakelijke adviesorganisatie voor Bedrijfskrediet. Onze vakbekwame bedrijfsadviseurs komen graag bij je onderneming langs om jou te helpen aan een passende bedrijfsfinanciering met Bedrijfskrediet.

Ook beantwoorden onze bedrijfsadviseurs graag al je ondernemersvragen, inclusief de beste financiering met de meeste overheidssubsidie.

Welke bedrijfsfinancieringen mogelijk?
Benieuwd naar een eerste indicatie van de financieringsmogelijkheden van je bedrijf? Scan dan hier je bedrijf(splannen) voor Starterskrediet. Mocht je al een bedrijf hebben, scan dan je onderneming op bedrijfsfinanciering. Je krijgt de uitslag van de scan (gratis) toegestuurd.
Bedrijfsadvies nodig?
Wil je weten hoe onze bedrijfsadviseurs jou kunnen adviseren en begeleiden in het financieren van je onderneming? Gebruik dan niet het algemene contactformulier maar vraag hier vrijblijvend bedrijfsadvies aan. Dan kunnen we je namelijk sneller en gerichter helpen.
Snel een financieringsofferte?
Mocht je al weten welke bedrijfsfinanciering je nodig hebt, vraag dan hier direct een financieringsofferte aan. Je krijgt dan van ons een voorstel inzake het regelen van de gevraagde bedrijfsfinanciering.
Informatie voor professionals (adviseurs/financiers)
Ga naar de pagina met informatie voor adviseurs, informatie voor financiers of informatie voor adverteerders voor instructies hoe ons het beste te contacteren.

Tip: Raadpleeg eerst onze self-service kennisbank met antwoord op veel gestelde vragen van klanten. Via deze kennisbank heb je namelijk het snelst een antwoord.

Voor alle overige vragen, klachten, terugbelverzoeken, suggesties en/of tips gelieve gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

BEDRIJFSKREDIET CONTACTVERZOEK INDIENEN
3.975× verstuurd

Onze Bedrijfskrediet specialist neemt contact met u op om uw vraag te beantwoorden.
Vraag/opmerking

:

:

:

:

Contact­gegevens

:

:

:

:

:

:

:

:
(toev. )Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
contact opnemen, vind bedrijfsfinancieringsadviseur