Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Europese banken moeten sterker worden voor zakelijk krediet


Van de

Amsterdam – Volgens de Luxemburgse bestuurder van de Europese Centrale Bank (ECB) dienen banken in Europa aan te sterken zodat zij beter kunnen voorzien in de behoefte aan bedrijfsleningen door de Midden- en Kleinbedrijf (MKB). De extra ruimte voor bedrijfsfinancieringen zouden vooral uitbreiding en groei verder mogelijk maken.

Door de toegenomen regelgeving in de bancaire sector zijn veel banken terughoudender geworden in het verstrekken van bedrijfskrediet. Europese banken verkozen minder risicovolle posities zoals het parkeren van gelden bij de ECB boven het risicovolle abbr title="Midden- en Kleinbedrijf">MKB. Tegelijkertijd verhoogden de banken de rentes op bedrijfsleningen.

Yves Mersch gaf op zijn toespraak in Shanghai deze zaterdag aan dat de eerste tekenen van een toenemende vraag naar bedrijfsfinancieringen zich voordoen. Daarom wordt het hoog tijd om nieuwe stimuleringsmaatregelen te nemen zodat de banken die de zakelijke leningen verstrekken sterker worden. Mersch gaf een aantal mogelijk oplossingen maar zei nog niet welke weg de ECB precies in ging slaan. Wel verwees hij naar een succesvol initiatief dat gezamenlijk met de Bank of England werd uitgevoerd.

Sleutelwoorden:
bancair krediet, starterskrediet, bedrijfskrediet, mkbkrediet, meer bedrijfskredieten, europese centrale bank, ecb, yves mersch, midden en kleinbedrijf, zakelijke leningen, europa, luxemburg
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
4.039× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.