Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Muziekfestival Dordrecht vindt doorgang door crowdfunding


Van de

Dordrecht – Big Rivers, het blues festival dat ieder jaar in de zomer een weekend lang wordt gegeven kon dit jaar mogelijk geen doorgang vinden doordat de organisatie een deel van het budget te kort kwam. De organisatoren van het festival hebben alles op alles gezet en uiteindelijk een succesvolle crowdfunding pitch uitgezet. Door de investering van honderden mensen kan het festival deze zomer het hele programma aanbieden aan de honderdduizenden fans.

Crowd-donating

Festivalbureau Big Rivers heeft een crowd-donating actie uitgezet, dit is donatie-gebaseerd crowdfunden (crowdfunding door middel van het aantrekken van giften). De honderden mensen die via de actie hebben meebetaald aan het programma van het populaire festival, deden dit namelijk in de vorm van een gift. De organisatie heeft de donateurs unieke Big River gadgets gegeven en een speciale Vriend-status, om de donateurs tegemoet te komen.

Minder subsidie

Big Rivers heeft jaarlijks ruim 150.000 festivalgangers, maar door de bezuinigingen van de gemeenste Dordrecht dit jaar moest de organisatie het ontstane subsidiegat met alternatieve financiering op zien te vullen. Er is met de actie al meer opgehaald dan ze in eerste instantie tekort kwamen. Hierdoor zijn ze nu ook volledig uit de kosten die het financieren door het publiek voor de organisatie heeft gekost.

Big Rivers festivalprogramma

Diverse programmaonderdelen zouden in het weekend van 18 juli 2014 geen doorgang hebben kunnen vinden zonder de financiële inzet van de enthousiaste fans. Buiten dit weekend zijn er nog diverse andere data waarop onderdelen van het zomerfestival plaatsvinden.

Op 27 juni 2014 gaat het muziekfestival officieel van start met een speciale cruise met diverse bands. Tijdens de daaropvolgende weken vinden diverse activiteiten plaats, waaronder een talentenshow, een klassiek evenement, een filmfestival gecombineerd met film, kinderfeesten, een live Beatles evenement en concerten die de hele nacht doorgaan.

Sleutelwoorden:
starterskrediet, crowdfunding, big rivers, muziekfestival, donatie, zomerfestival, crowd-donating, blues, succes, bedrijfskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
4.039× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.