Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Europese Centrale Bank boost Nederlandse kredieteconomie


Van de

Rotterdam – Het orgaan waarvan banken hun geld lenen, de ECB, stelt € 400 miljard beschikbaar aan banken om gemakkelijker geld uit te kunnen lenen aan onder andere ondernemers. Naast deze boost voor de Nederlandse kredieteconomie neemt de ECB nog meer maatregelen die in het belang van de kredietvraag van ondernemingen zijn. Door het geven van de mogelijkheid aan banken om gemakkelijker aan geld te komen, wil de ECB ervoor zorgen dat banken wat gemakkelijk geld uitlenen aan onder meer (startende) ondernemers.

Maatregelen kredietbevordering

Doordat de ECB banken om een vergoeding vraagt voor gelden die ze bij hun onderbrengen, wordt ervoor gezorgd dat banken eerder geld uitlenen. Het kost een bank immers meer als ze het geld in eigen beheer houden dan dat ze het aanwenden om een starterskrediet te verstrekken aan startende ondernemers of het geld gebruiken om bestaande ondernemers te helpen met groeien door het verstrekken van een groeifinanciering.

Naast deze maatregel zorgt de ECB er ook voor dat het aankopen van obligaties niet meer intern wordt gecompenseerd. Verder krijgen de rentes voor herfinanciering die de ECB hanteert een verlaging.

Start najaar 2014

Naar verwachting zal de ECB in het najaar van 2014 starten met het verstrekken van de kredieten aan Nederlandse banken.

Sleutelwoorden:
starterskrediet, europese centrale bank, ecb, kredieten, banklening, groeifinanciering, bedrijfskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
4.199× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.