Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Crowdfunding wedstrijd Game of Thrones groot succes


Van de

Gouda – De schrijver van Game of Thrones heeft een crowdfunding actie uitgezet, waarmee mensen die geld storten prijzen van Game of Thrones kunnen winnen. De crowdfundingcampagne overtreft veel verwachtingen, want binnen een paar dagen na het lanceren van de crowdfunding actie is al meer dan de helft opgehaald van het bedrag van een half miljoen dollar.

Game of Thrones prijzen

De prijzen die de schrijver George R.R. Martin uitreikt aan zijn gulle fans, zijn er in alle soorten en maten. Eén van de hoofdprijzen is het winnen van een reis met de schrijver zelf, waarbij de winnaar hem vergezelt met een trip naar een wolvenopvang.

Een andere reeds uitgegeven prijs, is dat de naam van de winnaar/geldgever een personage in de nieuwe reeks boeken 'A song of ice and fire' wordt. Het soort personage mogen de twee winnaars zelf bepalen, maar er is beloofd dat het gekozen personages een vreselijke en afgrijselijke dood zullen krijgen (zoals veelvuldig voorkomt in de Game of Thrones).

Verder zijn er nog wat kleinere prijzen, zoals Game of Thrones gadgets voorzien van handtekening en beroemde accessoires die de schrijver zelf heeft gedragen.

Grootschalige crowdfundingcampagnes ook in Nederland

In Amerika is crowdfunding al veel gebruikelijker om als financieringsvorm te gebruiken dan in Nederland. Het verhaal van de Game of Thrones is razend populair en dat gebruikt de schrijver om doldwaze fans door middel van een soort wedstrijd zover te krijgen om geld te schenken aan het vervolg van de boeken die als basis dienen voor de serie Game of Thrones.

Als de schrijver / het bedrijf zoveel succes maakt, dan is het heel gemakkelijk om een wedstrijd uit te zetten, waarbij fans gestimuleerd worden door prijzen die ze elders niet kunnen verkrijgen. De schrijver manifesteert zichzelf hier als een echte ondernemer, waarbij hij precies weet hoe hij de gevoelige snaar weet te raken bij zijn fans om hem aan kapitaal voor het schrijven van een boek te helpen.

Sleutelwoorden:
starterskrediet, game of thrones, crowdfunding, prijzen, wedstrijd, actie, george r.r. martin, bedrijfskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
4.943× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.