Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Innovatief project autonome cameradrone haalt 800.000 dollar op


Van de

Amsterdam – Squadrone System wil een nieuw te ontwikkelen cameradrone financieren via crowdfundingwebsite Kickstarter. Een maand voor de deadline van 15 juli 2014 is al 800.000 dollar verzameld voor de verdere ontwikkeling en productie van de cameradrone genaamd Hexo+. Met het verzamelde geld hoopt het team van ontwikkelaars in mei 2015 het apparaat in productie te kunnen nemen.

De cameradrone Hexo+ achtervolgt de gebruiker automatisch en maakt filmopnames vanuit de lucht. Hierbij volgt het apparaat innovatief een signaal van je smartphone. Je kunt instellen vanuit welke hoek je jezelf wilt opnemen tijdens bijvoorbeeld het sporten of andere (outdoor) activiteiten. Door gebruik te maken van intelligente software maakt de hexacopter vloeiende filmbewegingen en blijven de opnames scherp en soepel.

Door als financier/supporter een bedrag in te leggen kun je bij succesvolle afronding van het project het apparaat zelf printen met een 3d-printer, een kant en klare versie verkrijgen of (als je veel geld inlegt) meedoen aan een officiële filmopname van het ontwikkelingsteam.

Drones steeds populairder

Drones worden steeds vaker gebruikt. Wie goed oplet tijdens het WK Voetbal 2014 in Brazilië ziet wedstrijdopnames gefilmd met een drone. Ook in Nederland zijn er enkele ontwikkelaars van deze steeds populairder wordende robothelikopters, zoals de TU Delft met de Delfly, Aerialtronics met de Altura Zenith en Conservationdrones. De toepassingen variëren van filmopnames, tot opsporing/detectie van rijp fruit in kassen en bewaking van bossen tegen illegale stroperij en houtkap.

Sleutelwoorden:
starterskrediet, kickstarter, cameradrone, autonome filmopnames, vogelperspectief, crowdfunding, bedrijfskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
4.943× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.