Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Groeifinanciering van informele investeerder voor Social Sensr


Van de

Amsterdam – Social Sensr, opgericht door Richard van Hooijdonk, maakt Social Media inzichtelijk voor bedrijven met daartoe speciaal ontwikkelde monitorings-software. Voor de eerste versie van de laagdrempelige software zijn verschillende investeerders aangetrokken. Via een bemiddelaar heeft het bedrijf een kapitaalinjectie van 1,5 miljoen euro ontvangen.

Social Sensr heeft het durfkapitaal deels vergaard uit een gecombineerd netwerk van de investeerdersbemiddelaars, en deels via eigen netwerk aangetrokken. Hooijdonk vertelt dat de kennis over investeringen en het netwerk een doorslaggevende factor was om de professionele investeerdersbemiddelaar in te schakelen. Uiteindelijk zijn er twee investeringsproposities gemaakt, waaruit de investeerders konden kiezen.

Social Sensr zocht investeerders die naast geld ook kennis konden inbrengen, zodat er een meervoudig rendement ontstaat. De verkregen bedrijfsfinanciering wordt met name ingezet om de bedrijfsuitvoering te versnellen, de marketing en distributie en verdere productontwikkeling.

Er kan nog voor €200.000 geparticipeerd worden in SocialSensr.

Sleutelwoorden:
social sensr, richard van hooijdonk, groeifinanciering, kapitaalinjectie, durfkapitaal, bedrijfskrediet, starterskrediet, bedrijfsfinanciering, informal investor, private investeerders, social media, monitoring software
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
4.039× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.