Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

900 Crowdfunding projecten gefinancierd in eerste helft 2014


Van de

Amsterdam – Het onderzoeksbureau Douw & Koren heeft een onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat de financieringsvorm crowdfunding enorm aan populariteit stijgt. In vergelijking met de eerste helft van het jaar 2013, is er een toename van 77% tot maar liefst 23 miljoen euro geweest.

Het gemiddele succesvolle crowdfundingproject voor een startende ondernemer leverde zo'n €82.000 aan startkapitaal op. In de creatieve en non-profit sector werd er gemiddeld minder opgehaald: €6.200 respectievelijk €4.700 per project. Crowdfunding is hiermee een volwassen en interessant alternatief geworden om aan een bedrijfsfinanciering te komen door inschakeling van de menigte.

Crowdfunding via banken en gemeenten

Nu de financieringsvorm crowdfunding uit de experimentele fase is gekomen, en al aardig als een volwassen financieringswijze gezien kan worden, beginnen banken en gemeenten ook de mogelijkheden te onderzoeken om crowdfunding in te gaan zetten.

Voor gemeenten zal het vooral gaan om het verhogen van de burgerparticipatie: veel burgers brengen ieder een klein deel in om de wijk meer kracht te geven. Bij banken moet je denken aan het stapelen van financieringen, waarbij een deel van de financieringsbehoefte via bancair krediet wordt verkregen en het andere deel aan benodigd kapitaal wordt verkregen via crowdfunding.

Steeds meer accountantskantoren en bedrijfsfinancieringsadviseurs beginnen hun relaties te informeren over crowdfunding.

Sleutelwoorden:
bedrijfskrediet, starterskrediet, crowdfunding, 2014, onderzoeksresultaten, banken, gemeenten, stapelfinanciering, ondernemers, creatieve projecten
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
5.056× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.