Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Drie innovatieve MVO bedrijfsideeën winnen Social Impact Lab


Van de

Amsterdam – Drie startende ondernemers met maatschappelijk verantwoorde ideeën hebben de prijzen gewonnen van de ondernemerswedstrijd Social Impact Lab, waardoor ze hun bedrijfsidee beter kunnen uitwerken en hun bedrijf tot een succes kunnen maken.

Aan de wedstrijd voor maatschappelijk verantwoorde ideeën deden meer dan 50 deelnemers mee. De jury van Social Impact Lab heeft de drie bedrijfsideeën met de meeste sociale impact genomineerd voor de prijzen.

De winnaars

De prijzenwinnaars krijgen maximaal een bedrag van een halve ton aan bedrijfskrediet, een plaats waar vanuit ze kunnen werken en bedrijfsbegeleiding van gespecialiseerde adviseurs. Met het starterskrediet kunnen ze de aanloopkosten financieren van de start van hun bedrijf. De drie starters die de finale hebben gewonnen hebben alledrie een heel ander bedrijfsidee om verantwoord bezig te zijn met ondernemen.

De drie winnende bedrijfsideeën:

  1. Het bedrijf "Oopoeh" wil ervoor zorgen dat ouderen minder vaak alleen zijn. Dit doen ze door ze op te laten passen op een huisdier van bewoners in hun omgeving. Hierdoor dragen ze bij aan een betere levenskwaliteit van oudere mensen;
  2. Het bedrijf "Ctalents" helpt bestaande organisaties aan kennisuitbreiding om mensen die een lichamelijke of geestelijke beperking hebben een kans op een baan te bieden. Ze leggen uit welk werk de mensen kunnen doen bij de betreffende organisatie en bekijken hoe ze de juiste mensen op de juiste functies krijgen;
  3. Het bedrijf "Amplino" zorgt voor een portable tester om de ziekte malaria vast te kunnen stellen in ontwikkelingslanden. Hierdoor weten mensen in ontwikkelingslanden gemakkelijker en sneller of zij de ziekte van de malariamug hebben opgelopen en kunnen zij eerder de juiste medicatie krijgen toegediend.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Juist doordat er hedendaags ontzettend veel verschillende marktontwikkelingen gaande zijn is het moeilijk om de juiste starters een kans te geven. De ondernemers die de wedstrijd gewonnen hebben spelen met hun bedrijfsideeën allemaal in op de grootste trends die nu gaande zijn. Ze zorgen ervoor dat ontwikkelingen in de veranderende wereld op een positieve en juiste manier benut worden.

Sleutelwoorden:
social impact lab, mvo, ondernemersprijs, wedstrijd, ondernemers, financiering, begeleiding
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
4.943× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.