Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Platform "Airbnb voor vergaderingen" werkt tegen leegstand


Van de

Amsterdam – Om leegstand op te lossen en het huren van vergaderruimtes toegankelijker en gemakkelijker te maken, is het bedrijf Meetberry een online platform begonnen, die veel wegheeft van het huizenverhuurconcept "Airbnb".

Het huren van een ruimte die leegstaat om te vergaderen of een presentatie te geven, is relatief ingewikkeld en vergt vaak onnodig veel tijd. Daar heeft het bedrijf, genaamd "Meetberry" wat op gevonden. Het biedt een platform aan waar je als bedrijf gemakkelijk kunt zien welke vergaderruimtes er aanwezig zijn of je kunt zelf een vergaderruimte online aanbieden.

De prijzen voor het huren van een zaal lopen uiteen van ruim € 100,- voor een eenvoudige vergaderruimte of B-locaties tot aan circa € 300,- voor toplocaties en grotere zalen. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal dagdelen en de beschikbaarheid. Wanneer locaties minder in trek zijn kan er met een online veilingsysteem een lagere prijs worden overeengekomen, zodat het ook aantrekkelijk wordt voor bijvoorbeeld beginnende

Het verdienmodel is simpel: Meetberry rekent 10% van de verhuurprijs wanneer een ruimte daadwerkelijk verhuurt is. Maar zelf dan blijft er nog meer dan voldoende over voor de verhurende partij om het rendabel te maken.

Het bedrijf is nog in de ontwikkelingsfase en wil op termijn meer mogelijkheden in de website bouwen om het platform veel de functionaliteiten te geven die het nodig heeft om te groeien.

Sleutelwoorden:
meetberry, airbnb vergaderingen, vergaderruimte, presentatieruimte, vergaderzaal, reserveren, starterskrediet, bedrijfskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
5.554× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.