Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Muziekstudio voor jongeren mogelijk door de crowd


Van de

Alphen Aan Den Rijn – Stichting MAX zet crowdfunding in om een muziekstudio te realiseren waar jongeren hun zelfgemaakte muzieknummers kunnen opnemen.

Alphen's muziekstudio met behulp van crowdfunding

De muziekstudio in Alphen aan den Rijn is al in opbouw, maar voor het laatste stuk zoekt stichting MAX een extra helpende hand. Momenteel staat enkel de houten constructie van de afschermwand met een venster erin. Van het geld dat middels crowdfunding wordt opgehaald kunnen ze de studio beter isoleren en het project afbouwen.

Streefbedrag vóór 1 september 2014

Omdat het om een relatief laag bedrag gaat (€ 1000,-) is het ophalen van geld via "de crowd" erg aantrekkelijk. Via andere bedrijfskredietvormen is een dergelijk bedrag vrij lastig om op te halen en zo de muziekstudio op te starten. Op 11 augustus 2014 is er in totaal al ruim € 200,- gedoneerd. Met kleine donaties van verschillende mensen moet het lukken om voor 1 september 2014 het bedrag bij elkaar te krijgen. Doneren kan via Stichting Geeferom, die de crowdfundingcampagne beheert.

Goed initiatief voor talentvolle jongeren

Met de muziekstudio wordt het voor talentvolle, muzikale jongeren mogelijk om hun kwaliteiten te ontplooien en om te zetten in iets waar ze trots op kunnen zijn. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de artiesten hun eigen muzieknummer opnemen.

Sleutelwoorden:
alphen nieuws, crowdfunding, muziekstudio, studio, jongeren, doneren, geeferom, bedrijfskrediet, starterskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
5.554× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.