Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Private investeerder gezocht voor vliegveld Drachten


Van de

Drachten – De gemeente Smallingerland wil van het vliegveld bij Drachten af en zoekt een private investeerder die het vliegveld verder wil onderhouden en ontwikkelen. Geïnteresseerde financiers hebben een half jaar de tijd om met overnamevoorstellen te komen, waarvan een aantal geselecteerde plannen verder worden uitgewerkt.

Het is voor de gemeente Smallingerland niet rendabel om het vliegveld ten oosten van Drachten te blijven beheren. In 1962 was het vliegveld aangelegd om Philips in de gemeente te laten vestigen, maar tegenwoordig wordt er met name recreatief gevlogen vanaf het vliegveld en kenmerkt het vliegveld zich als de kleinste van Nederland. Er worden ook drag races gehouden, maar door de nieuwe milieuwetgeving mag dat na de komst van de investeerder waarschijnlijk niet meer.

Nieuwe bestemming

Na vertrek van Philips was het idee om woningbouw te realiseren, maar daar heeft de gemeente Smallingerland vanaf gezien. Volgens een onderzoeksbureau blijkt er nog wel potentie in het vliegveld te zitten om van 4.000 naar 10.000 vliegbewegingen te groeien. Hierdoor zou bijvoorbeeld groot onderhoud weer mogelijk kunnen worden. De Vliegclub Fryslân wacht gespannen de nieuwe bestemmingsplannen af.

Sleutelwoorden:
private investeerders, vliegveld, overnamefinanciering, gemeente smallingerland, drachten, drag racing, exploitatie, vliegclub fryslan, bedrijfskrediet, crowdfunding
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
5.554× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.