Dankuwel. U bent akkoord gegaan met ons cookie­beleid. Deze website kan nu volledig functioneren.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Matching innovatieve MKB-ondernemers met vermogende investeerders nog onvoldoende


Van de

Eindhoven – Veelbelovende Eindhovense ondernemers en vermogende investeerders voor tech-startups lijken elkaar nog onvoldoende te vinden. Dat beide partijen elkaar beter dienen te vinden, kwam naar voren op een bijeenkomst tussen deze partijen in Igluu, op de 1e etage van De Lichttoren in gemeente Eindhoven. De Rijksoverheid zou een rol kunnen betekenen om de match te begeleiden.

Op de bijeenkomst kwamen achtereenvolgens Imke Carsouw (directeur Brainport Development), Victor Elsendoorn (algemeen directeur TNO Bedrijven), Hein Siemerink (CEO AFS Group) en Michiel Bosgra (hoofdredacteur van Studio040) aan het woord.

Door middel van diverse voorbeelden en stellingen kwam aan bod hoe een succesvolle onderneming te ontwikkelen en welke alternatieve manieren er zijn om aan een bedrijfsfinanciering te komen.

Hierbij werd vooral ingegaan op de potentie van hightech groei bedrijven bij het accelatorprogramma NextOEM.

Ondanks dat er onder de aanwezigen veel innovatieve ondernemers en durfkapitaalinvesteerders zaten, blijft het nog steeds moeilijk om een goede match te vinden tussen ondernemer en investeerder.

Sleutelwoorden:
starterskrediet, private investeerders, bedrijfskrediet, brainport networking financials, gemeente eindhoven, igluu, technostarters, netwerkbijeenkomst, kennis, kapitaal, innovatieve ondernemers, hightech groeibedrijven, durfkapitaal, risicokapitaal
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
6.019× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.