Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Financieringslimiet MKB-krediet verhoogd met een ton naar €250.000


Van de

Den Haag

Eind 2013 is het MKB-krediet als nieuwe financieringsvorm voor het Midden- en kleinbedrijf (MKB), in het leven geroepen. Het MKB-krediet is voor ondernemers die een krediet nodig hebben tussen de €50.000 tot €150.000. Vanaf 1 januari 2015 wordt dit kredietplafond van €150.000 verruimd met €100.000 tot een maximaal te financieren kredietbehoefte van €2,5 ton (€250.000).

Meer financieringsmogelijkheden

Het MKB-krediet zorgt met de verhoging voor meer mogelijkheden voor ondernemers die willen starten met een goed, maar kostbaar idee, en geeft bedrijven met groeiplannen meer kans op het aangaan van een hogere lening. De extra input van een ton per ondernemer, kan zorgen voor stimulatie van de economie, omdat meer bedrijven hun ideëen nu beter en sneller kunnen realiseren.

Aankondiging verhoging MKB-Krediet

Vanaf de zomer van 2014 heeft het Ministerie van Economische Zaken al aangekondigd om te bekijken of er mogelijkheden zijn om het te verstrekken kredietlimiet te kunnen verhogen. De uitslag van het onderzoek blijkt positief te zijn en daarom wordt per 1 januari 2015 daadwerkelijk het maximaal te verstrekken bedrag per ondernemer / bedrijf verhoogd met een ton.

Beoordeling MKB-Krediet

Bij het MKB-Krediet is de drempel om tot kredietverstrekking over te gaan lager dan bij de meeste banken, maar het geld wordt nog steeds niet zomaar aan iedere ondernemer uitgeleend. De aanvraagprocedure is streng en wordt beoordeeld door diverse ervaringsdeskundigen.

Sleutelwoorden:
bedrijfskrediet, mkb krediet, mkb-krediet, verhoging, 250000, qredits, verruiming, starterskrediet, bedrijfskrediet.
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
6.854× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.