Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Tijdelijke korting op afsluitkosten bedrijfskredieten bij ABN Amro bank


Van de

's-Hertogenbosch – Ondernemers die via de ABN Amro bank een bedrijfskrediet afsluiten in de periode van 1 november 2014 tot 1 april 2015, kunnen in aanmerking komen voor een aantrekkelijke korting op de afsluitkosten en hebben daardoor in het eerste jaar lagere financieringslasten. De bank wil de korting die het zelf verkregen heeft van de Europese Centrale Bank (ECB) als voordeel doorgeven aan de ondernemer.

In de zomer van 2014 kondigde de Europese Centrale Bank (ECB) aan het MKB te willen steunen met gunstige financieringsregelingen voor de Nederlandse banken. Dit Europese financieringsprogramma heet Targeted Long Term Refinancing Operations (TLTRO).

De ABN Amro heeft onder dit programma goedkoper geld geleend van de ECB, en stelt het voordeel zoveel mogelijk beschikbaar voor haar zakelijke klanten die een nieuwe bedrijfslening afsluiten.

Volgens Ruut Meijer, Directeur Commercial Clients, zou de verkregen ECB-korting een goede stimulans zijn voor bedrijfsmatige investeringen en daarmee dus ook de economie.

Sleutelwoorden:
abn amro bank, korting afsluitkosten, bedrijfskredieten, starterskrediet, ondernemerskredieten, europese centrale bank, ecb, targeted long term refinancing operations, tltro, tijdelijke actie, ruut meijer, financieringsvoordeel
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.250× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.