Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

MiKredietUnie.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Flexibel Bedrijfskrediet

Bij een Flexibel Bedrijfskrediet verstrekt een vermogende particulier een zakelijke lening aan een ondernemer. Hierdoor kun je vele malen sneller de bedrijfsfinanciering afsluiten dan bijvoorbeeld bij een bank of maatschappij: binnen 1 á 2 weken.

Het Flexibel Bedrijfskrediet wordt aangeboden door vermogende ex-ondernemers die startende en bestaande ondernemers op weg willen helpen met een toegankelijk bedrijfskrediet.

Nog niet veel ondernemers kennen deze vorm van snelle zakelijke financiering. We zijn daarom ook verheugd dat wij MKB-ondernemers dit unieke product kunnen aanbieden. Lees hieronder verder hoe je het voor je eigen bedrijfje kunt regelen.

Flexibel
Bedrijfs­krediet

Gemakkelijk zakelijk
lenen tot  €25.000,- 

Flexibel Bedrijfs­krediet: flexibele zakelijke lening tot €25.000,- voor startende en bestaande onderne(e)m(st)ers (afbeelding: Yoga / Aaron Neifer)

Voordelig lenen met jouw bedrijfje

 • Zakelijke financieringen tot €25.000;

 • Zeer snel geregeld (doorgaans binnen 2 weken);

 • Tijdelijk geen afsluitkosten (profiteer nu!);

 • Geen onnodig papierwerk;

 • Boetevrij aflossen toegestaan na 6 maanden;

 • Persoonlijk: de ex-ondernemer komt voorafgaand aan het afsluiten van de zakelijke lening naar jouw bedrijf toe.

"De bank deed moeilijk bij mijn aanvraag voor zakelijke kredietruimte. Met een Flexibel Bedrijfskrediet kon ik echter snel geld lenen voor mijn bedrijf, en had ik de bank niet meer nodig." – Gert, horeca-ondernemer uit Groningen

Voor wie is Flexibel Bedrijfskrediet bedoeld?

Het Flexibel Bedrijfskrediet is met name bedoeld voor ondernemers die zonder te veel gedoe op korte termijn geld zoeken voor hun bedrijf.

 • Ondernemers die gevestigd zijn in Nederland en ook in Nederland hun activiteiten ontplooien.

 • ZZP'ers en MKB-ondernemers met een 'gezond ondernemersverstand'.

 • Lening­aanvragen die elders moeilijk of niet worden toegekend, maar wel levensvatbaar kunnen zijn.

 • Ondernemers in het kleinbedrijf die géén banklening kunnen krijgen vanwege een verleden.

Met een Flexibel Bedrijfskrediet ben je beter voorbereid op een volgende leningaanvraag (bijvoorbeeld een banklening, crowdfundingcampagne of via een kredietunie).

"Ik heb een eenmanszaak. Door een verkeerd uitgevoerde betaalopdracht van mijn bank, heb ik privé onterecht een negatieve BKR-codering gekregen. Gevolg: Geen enkele bank of financier wilde mijn bedrijfje vervolgens nog een zakelijke lening aanbieden. Bij een Flexibel Bedrijfskrediet werd er niet moeilijk hierover gedaan over mijn onterechte BKR-codering. Nu heb ik het geld ontvangen op mijn bedrijfsrekening en kan ik alvast doorgaan met ondernemen en omzet draaien. Mijn advocaat vecht de onterechte BKR-codering juridisch aan." – Lianne, ZZP'er uit Doetinchem

Rente en rekenvoorbeeld Flexibel Bedrijfskrediet

Interessant aan het Flexibel Bedrijfskrediet is… dat het flexibel is!

Je bepaalt zelf hoeveel rente je betaalt door langer of korter van de lening gebruik te maken.

De rente zit namelijk in het vaste maandbedrag verwerkt door middel van een annuïtaire afloswijze, wat betekent dat je elke maand hetzelfde bedrag betaalt. Wel zo overzichtelijk!

Wanneer je het geleende geld hebt terugbetaald, stopt ook direct de rente betaling, want je bedrijfslening is immers afbetaald.

Wanneer het geleende bedrag pas na 5 jaar in zijn geheel is afgelost, betaal je in verhouding met het geleende bedrag een hoger bedrag aan rente (omdat de lening eerder nog niet afgelost was).

"Ik had een half jaar geleden €20.000,- aan Flexibel Bedrijfskrediet afgesloten. Daarmee kon ik enkele opstartkosten betalen van mijn bedrijf. Nu, een half jaar later, gaan de zaken aardig. De eerste orders zijn betaald en geleverd. Ik heb gekozen om het Flexibel Bedrijfskrediet nog een half jaar aan te houden. Dat was geen probleem. Gelukkig maar. Zo kon ik de maand januari doorkomen met mijn bedrijf, want dan heb ik veel zakelijke kosten te betalen. De bestellingen waren in januari ook teruggelopen, dus mijn omzet was ook even minder. Eind van dit kwartaal verwacht ik het Flexibel Bedrijfskrediet helemaal af te gaan lossen." – Jan, innovatief ondernemer in duurzame bouwoplossingen uit Roosendaal

Voorwaarden voor verkrijging

Wij denken in mogelijkheden, waar de bank doorgaans denkt in onmogelijkheden.

Wij kijken samen met jou naar de leningaanvraag, en zijn goed bereikbaar.

Informeer vandaag nog naar jouw mogelijkheden om een Flexibel Bedrijfskrediet te krijgen.

 • Alleen voor ondernemers

  Je dient uiteraard wel een eigen bedrijfje te hebben, of binnenkort te willen beginnen met jouw eigen zaak.

 • Maximaal €25.000,-

  Het is niet mogelijk om meer dan €25.000,- te lenen.

 • Zakelijke betaalrekening

  Je hebt een zakelijke betaalrekening nodig, anders kan de ex-ondernemer het geld niet overmaken.

  Heb je nog geen zakelijke betaalrekening? Dan kun je dit tijdens de aanvraag regelen.

 • Goed bereikbaar

  Je bent goed telefonisch en per e-mail bereikbaar, anders kan de ex-ondernemer geen contact met jouw bedrijf opnemen en kun je ook geen lening krijgen.

Hoe aan te vragen?

Informeer vrijblijvend of je voor jouw bedrijf een Flexibel Bedrijfskrediet kunt krijgen.

Het is eenvoudig en snel. Handel als volgt:

 1. Vul dit aanvraagformulier in.

 2. Kies voor de regeling 'Flexibel Bedrijfskrediet' (dit is standaard ingevuld).

 3. Tip: Geef ook aan wanneer je gebeld wilt worden.

 4. Druk op de Verzend-knop om je aanvraag te versturen.

 5. Houd je bedrijfstelefoon en/of e-mailbox goed in de gaten!!

 6. De ex-ondernemer belt je kosteloos en zonder verplichtingen om uitleg te geven over de financiering en te bekijken wat de mogelijkheden voor een Flexibel Bedrijfskrediet zijn voor jouw onderneming.

 7. Als alles goed verloopt heeft jouw onderneming de zakelijke lening doorgaans binnen 2 weken verkregen (dat is echt snel!).

Wij behandelen de aanvragen op volgorde van binnenkomst en zolang de geldvoorraad strekt. Wees er daarom op tijd bij en vraag nu meer informatie aan.

Let op: De ex-ondernemer doet een beperkt aantal contactpogingen. Indien we je niet op het opgegeven telefoonnummer of e-mailadres kunnen bereiken, gaan wij verder met de volgende aanvrager.

Verdere mogelijkheden

 • Wel of geen advies?

  Afsluiten van het Flexibel Bedrijfskrediet is mogelijk zonder bedrijfsadvies. Je sluit de bedrijfslening direct af bij de vermogende ex-ondernemer. Dat scheelt de gemiddelde aanvrager al snel tussen de €500,- en €1.500,- aan advieskosten.

  Dus wil je snel starten of groeien met je bedrijf en wil je minder dan €25.000,- lenen? Overweeg dan of je zonder advies ook vooruit kunt met het Flexibel Bedrijfskrediet.

 • Stapelfinancieren?

  Wil je een complexere bedrijfs­financiering arrangeren? Door bijvoorbeeld het Flexibel Bedrijfskrediet te combineren met andere financieringsoplossingen? Wil je in totaal meer dan €25.000,- ophalen?

  Dan raden we je aan om nu bedrijfsadvies aan te vragen. Samen met jou vinden we vervolgens de gunstigste samenstelling van de gehele zakelijke lening.

"Ik ben inmiddels al zo'n 6× bij de bank op gesprek ben geweest om ze te overtuigen van mijn capaciteiten als ondernemer. Steeds leg ik mijn verhaal uit, en volgt er weer een vraag over mijn plan, of mijn klanten, welke afspraken ik heb met mijn leveranciers… ik word er niet goed van! Mijn hele achterban steunt me en gelooft in mijn bedrijf. Maar een toezegging van de bedrijfsfinanciering heb ik nog steeds niet gekregen van de bank. Dat geintje heeft me tot nu toe zeker 9 uur gekost. Allemaal verloren tijd die ik liever investeer in mijn onderneming. Als ik had geweten dat ik met een Flexibel Bedrijfskrediet na 1 gesprek het geld al op mijn bedrijfsrekening had staan, had ik ook niet naar de bank hoeven gaan. Ik wil gewoon simpel zakendoen met ondernemers die me wel begrijpen." – Martine, heeft eigen marketingbureau opgezet in Weert

Conclusie

Toegegeven, met een Flexibel Bedrijfskrediet kun je nog geen peper­dure productie­machines aanschaffen of tonnen werk­kapitaal regelen… Maar wanneer je als ondernemer vaart wilt maken door alvast te starten met een financiering van hoogstens €25.000,- is het Flexibel Bedrijfskrediet een goede optie.

Ook als je liever tijd en moeite bespaart, door geen complexe aanvraagtrajecten aan te gaan bij een bank of maatschappij die je na een maand vertellen toch niet te willen financieren, is het Flexibel Bedrijfskrediet een interessant alternatief.

Kortom: Elke kleine onderne(e)m(st)er doet er goed aan om te informeren naar een Flexibel Bedrijfskrediet. Dan kun je tenminste verder aan de slag met jouw bedrijf.

Rubriek:
Leningen (kredieten)
Sleutelwoorden:
flexibel bedrijfskrediet, flexibele financieringen, zakelijke leningen
FacebookGoogle PlusLinkedIn

Vraag en Antwoord

Antwoord op enkele meest veel gestelde vragen.

 1. Welke ex-ondernemers Flexibel Bedrijfskrediet verstrekken (5.705×)

 2. Wel of geen advies bij Flexibel Bedrijfskrediet (5.209×)

Meer antwoorden tonen…

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden voor jouw ondernemingssituatie? Op een gratis financieel bedrijfsadviesgesprek informeren we jou graag vrijblijvend over de financieringsmogelijkheden voor je bedrijf.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.011× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf